Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винуватець ДТП від полісменів не сховався

25 січня 2016 р., 10:32

Його затримали за "гарячими слідами".

24 січня близько 7:00 год в смт.Буштино, що на Тячівщині, 27-річний водій автомобіля «Хюндай Сантафе» збив 36-річного пішохода і з місця події втік. Того ж дня правоохоронці затримали зловмисника.

Вчора, близько 7 год. ранку, в смт.Буштино Тячівського району сталася ДТП. Рухаючись автодорогою Мукачів-Рогатин-Львів, водій невстановленого автомобіля наїхав на пішохода і втік.

Постраждалим виявився 36-річний місцевий мешканець. Чоловік із численними травмами доставлений до Тячівської РЛ.


Працівники слідчо-оперативної групи з місця події вилучили пластмасові уламки автомобіля. І того ж дня встановили і за гарячим слідом затримали винуватця ДТП. Як з’ясували поліцейські, наїзд на пішохода здійснив власник авто «Хюндай Сантафе», 27-річний мешканець с.Лази. На час затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поміщений на спецмайданчик Тячівського ВП.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.











Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp