Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі з Берегівщини відпочиватимуть за кордоном

25 січня 2016 р., 22:13

Вони поїдуть до Угорщини.

Вісім шкіл Закарпаття влітку зможуть відправити своїх учнів на відпочинок – завдяки запрошенню Міністерством людських ресурсів Угорщини до участі у тендері.

На пропозицію Спілки угорських педагогів Закарпаття («KMPSZ»), навчальні заклади, що дали місце пунктам навчання для обдарованих дітей фонду «GENIUS» (Солотвинська ЗОШ ім.Яноша Бойоі, Варівська ЗОШ ім. Ференца Ракоці ІІ, Батівська ЗОШ, Яношівська ЗОШ, Мукачівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 ім. Ференца Ракоці ІІ, Великодобронська ЗОШ, Вилоцька ЗОШ № 2 ім. Іштвана Сечені, Ужгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 з угорською мовою навчання ім. Дойко Габора), цього року зможуть відправити своїх вихованців на відпочинок як мінімум на три, а то й на сім днів до Угорщини.

Середні школи повинні самі подавати грантові заявки з розрахунками на потрібну суму коштів, а керівники «KMPSZ» і благодійного фонду «GENIUS» разом з представниками шкіл 19-го січня в інституті ім. Ференца РакоціII переглянули оголошені практичні питання, щоб полегшити роботу установ.

Цей проект спрямовано на зміцнення зв’язків молодих угорців, які проживають на Закарпатті з молоддю Угорщини, а також розширення їхніх знань про Угорщину.

Kárpátalja.ma


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp