Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зоозахисники вимагають у народних обранців заборонити проведення конкурсу різників на Берегівщині (Фото)

26 січня 2016 р., 12:12

Створіння всіх видів мають рівні права на життя

Зоозахисники передали відкритого листа до Адміністрації Президента, Верховної Ради та Генерального Прокурора з вимогою заборонити проведення "Міжнародного конкурсу різників", що проводиться наприкінці січня у с. Геча, пише Depo.Закарпаття з посиланням на активіста Олега Савицького.

"Ми глибоко обурені, що подібний середньовічний "Фестиваль поминок" взагалі є можливим у сучасному європейському суспільстві, й абсолютно впевнені, що подібним атавізмам немає місця у XXI сторіччі. Ми категорично висловлюємо наш протест проти дикунського "конкурсу вбивць", який поміж всього іншого проходить в пристуностні дітей та підлітків", - повідомляють активісти.



Так, захисники тварин вимагають призначити розслідування дотримання Законодавства та визнаних міжнародних правових норм, основ суспільної моралі та порядку на минулих "Міжнародних конкурсах різників". На час розслідування активісти просять накласти заборону на проведення таких заходів. А також вимагають заборонити проведення публічних вбивств тварин.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp