Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці вийшли у півфінал відбору на "Євробачення-2016"

26 січня 2016 р., 18:09

Шанси є

Організатори Національного відбору на «Євробачення-2 016» спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе визначили імена учасників, які проходять до півфіналу.

Серед них і закарпатці Peaks of Kings.

Як відзначає Костянтин Меладзе: «У півфінал пройшли ті виконавці, які були найбільш підготовленими до відбору. Критеріями при виборі учасників були якісний оригінальний матеріал, харизматичність виконавця і вокал хорошого рівня. Тут представлені найрізноманітніші жанри - від фолк-музики до хард-року. Ми не робили відмінностей між іменитими і артистами-початківцями; кожен, хто пройшов до півфіналу Національного відбору, може найкраще представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі».

Завтра, 27 січня, відбудеться жеребкування, в ході якої визначиться порядок виступу учасників під час півфіналів 6 і 13 лютого. Результати жеребкування будуть опубліковані на сайтах СТБ та UΛ: Перший, - повідомляє Вівсянка.

Нагадаємо, півфінали Національного відбору і фінал (21 лютого) пройдуть у прямих ефірах паралельно на телеканалах СТБ і UΛ: Перший в 19:00. За підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів стане відоме ім'я представника від України. Переможець відправиться до Швеції в травні цього року саме з тією композицією, яка принесла йому перемогу у Національному відборі. Всі фінансові витрати, пов'язані з організацією поїздки переможця на «Євробачення-2016», бере на себе телеканал СТБ.

Імена інших конкурсантів:

SunSay
Джамала
Hardkiss
Настя Приходько
Лавика
Аїда Ніколайчук
Вікторія Петрик
НеAнгели
Світлана Тарабарова
ALLOISE
Аркадій Войтюк
Brunettes Shoot Blondes
Pringlez
Pur: Pur
Тоня Матвієнко
Japanda
Владислав Курасов


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp