Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті 2-річна дитина постраждала у аварії

27 січня 2016 р., 20:00

Бо мама не впоралася з керуванням

26 січня близько 18:30 в с.Білки Іршавського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 2-річна дівчинка-пасажир автомобіля «Мерседес-Бенц». Водій авто, 27-річна молода мама, не впоравшись з керуванням, з’їхала в кювет. Жінка травм не зазнала, а от дитина перебуває на лікуванні в травматології.


Вчора до чергової частини Іршавського ВП по телефону «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Іршавської РЛ про те, що до них була доставлена 2-річна дитина із тілесними ушкодженнями, які вона отримала в наслідок ДТП.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що 27-річна жінка, водій автомобіля «Мерседес-Бенц», при в’їзді в с.Білки по вул. Центральній, не вибравши безпечної швидкості та не впоравшись з керуванням, з’їхала в кювет.

В наслідок ДТП водій не зазнала травм, а от її 2-річна донечка, пасажир автомобіля, з тілесними ушкодженнями була доставлена на лікування в травматологічне відділення Іршавської РЛ.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчику Іршавського ВП. По даному факту проводиться перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp