Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники конфіскували дві дорогі іномарки у дрібних контрабандистів (Фото)

28 січня 2016 р., 11:31

Синарети коштували всього 5 тисяч, а машини - понад 100

Двоє угорців втратили автівки через переміщення в них прихованих тютюнових виробів Прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса» спільно з працівниками митниці припинили дві спроби незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Спочатку свою удачу спробував перевірити угорець, який прямував на легковому автомобілі «КІА». Однак під час проведення поглибленого огляду, у порожнині під панеллю приладів автомобіля, прикордонники виявили 100 пачок тютюнових виробів різних марок.

В іншому випадку незаконно перевезти сигарети до ЄС намагався ще один громадянин Угорщини, який прямував на легковому автомобілі «Ауді». У конструктивних особливостях свого авто чоловік приховав 480 пачок сигарет «Rothmans».

В обох випадках за незаконне перевезення тютюнових виробів на суму понад 5 тисяч гривень, водії втратили власні автівки, які оцінені у понад 100 тисяч гривень.
Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp