Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті підбили підсумки роботи виконавців покарань

28 січня 2016 р., 13:52

Служба є нелегкою

Відповідно до Плану роботи відділу Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області 22 січня 2016 року забезпечено підбиття підсумків за результатами роботи органів та Закарпатської УВП (№9) та визначено основні пріоритетні напрямки роботи на поточний рік.

Керував нарадою начальник відділу – Михайло Іванович Соханич. Також на нараді був присутній представник центрального апарату ДПтС України – директор департаменту забезпечення діяльності ДПтС України – Юрій Григорович Сіденко та начальник відділу Закарпатської обласної прокуратури з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру - Віталій Мирославович Білець, заступник начальника відділу ДПтС України в Закарпатській області Андрій Михайлович Думнич, в.о. начальника Закарпатської установи виконання покарань (№ 9) Віталій Михайлович Чобаль, старший інспектор з особливих доручень (з діяльності кримінально-виконавчої інспекції) відділу ДПтС України в Закарпатській області Віталій Іванович Шипович та голова Закарпатської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу ДКВС України Іван Іванович Ходанич, кожен доповідав за свій напрямок роботи, - повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області.

Були обговорені результати оперативно-службової та фінансово-господарської діяльності відділу ДПтС України в Закарпатській області, надано оцінку діяльності, встановлено основні причини існуючих недоліків, шляхи їх вирішення та визначили основні пріоритетні напрямки роботи на 2016 рік.

Начальник відділу - Михайло Іванович Соханич насамперед привітав всіх присутніх із Днем Соборності та Свободи України, надав оцінку службовій діяльності працівників та зазначив, що робота у кримінально-виконавчій службі в усі часи була нелегкою, особливо зараз коли Україна перебуває в складних умовах.

Юрій Григорович Сіденко проінформував учасників наради про роботу з підготовки проектів розпорядчих документів щодо покращення рівня соціального та грошового забезпечення працівників Державної кримінально-виконавчої служби.
На завершення начальник відділу висловив слова вдячності працівникам ДПтС України в Закарпатській області за сумлінне ставиться до служби, витримку і професіоналізм та нагороджено персонал, який сумлінно виконував посадові обов’язки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp