Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як правильно заповнити заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу

28 січня 2016 р., 16:44

Не забудьте ознамомитись з умовами договору

Впродовж січня закарпатці разом з рахунком за газ отримали від постачальника газу ТОВ «Закарпатгаз Збут» заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам та інформаційний лист з роз’ясненням. У зв`язку з численними запитаннями споживачів ТОВ «Закарпатгаз Збут» надає роз`яснення як правильно її заповнити.

Отримавши заяву-приєднання до договору постачання природного газу споживачу необхідно ознайомитись з її змістом та підписати у кількох місцях.

Заява-приєднання надсилається споживачу з уже внесеними даними, отже нашим клієнтам необхідно внести мінімум інформації.

У пункті 1.1 заяви-приєднання необхідно внести інформацію про тип будинку: приватний будинок, квартира, комунальна квартира тощо. Якщо ви проживаєте у багатоповерховому будинку – вкажіть поверховість будинку.

У пункті 2 необхідно поставити підпис біля слова «так» - «На підставі даних Оператора ГРМ...». Підпис в цьому місці означатиме, що нарахування за газ буде здійснюватися за обсягами газу, переданим Постачальнику від оператора газорозподільних мереж - ПАТ «Закарпатгаз», як облікової організації та визначений у відповідності до п.4 розділу IX «Кодексу газорозподільних систем».

У свою чергу споживачі природного газу з лічильниками інформують ПАТ «Закарпатгаз» про фактичні обсяги використаного природного газу щомісяця до 5-го числа, станом на 1 число місяця наступного за звітним. У випадку відсутності лічильника у споживача - об'єм використаного газу визначається нормами споживання, встановленими Кабінетом Міністрів.

У графі «За планової величини...» - необхідно поставити хрестики або не заповнювати графу, якщо ви не обрали цей вид здійснення нарахування.

У пункті 3 необхідно обрати спосіб оплати за надані послуги:

Споживачі можуть обрати будь-який з цих пунктів, або ж обидва, залежно від того, як зручніше проводити оплату.

Під пунктом 3 необхідно вказати дату підписання і поставити свій підпис.

Інформацію про пільгу споживачу заповнювати не потрібно. Якщо пільга активна, вона автоматично потрапляє при роздруківці заяви-приєднання Постачальником. У випадку, якщо споживач отримує пільгу, а відмітка про це до заяви не потрапила, для врегулювання питання просимо звернутися в абонвідділ. Даних про субсидії в заяві-приєднанні немає і вносити їх не потрібно.

У випадку, якщо споживач виявляє розбіжність у даних, вказаних в заяві-приєднанні (наприклад, відбулась зміна власника) з фактичними – йому необхідно звернутись для внесення змін в абонентну службу газорозподільної компанії або до оператора контакт-центру за номером (0312) 42-47-04, який підкаже найоптимальніший та найзручніший варіант вирішення проблеми.

Повернути заяву-приєднання газопостачальній компанії можна у декілька способів: вкласти у спеціальну скриньку в абонзалі, передати контролеру за наступного його візиту або надіслати поштою на адресу:

ТОВ «Закарпатгаз Збут»
вул. Погорєлова, 2,
м. Ужгород, 88015

Перелік адрес районних управлінь реалізації природного газу ТОВ «Закарпатгаз Збут» можна знайти на веб-сайті Товариства zkgaszbut.104.ua в розділі «Контакти».

Ознайомитись з договором постачання природного газу побутовим споживачам або завантажити його можна в розділі «Договір постачання побутовим споживачам» на веб-сайті ТОВ «Закарпатгаз Збут».


Схожі новини

3 січня закарпатцям потрібно переукласти договори з постачальниками електроенергії
Договір про співпрацю з Німецько-українським науковим об’єднанням у ФРН підписали на філфаці
На Закарпатті уклали новий договір міжмуніципальної співпраці
"Укрпошта" та Водоканал посварилися
УжНУ першим з українських вишів підписав договір про партнерство з турецьким університетом
Закарпаття, Львівщина та Чернівеччина підписали декларацію про утворення неформальної платформи співпраці самоврядних регіональних органів Карпат (ФОТО)
В Ужгороді депутати відмовили забудовникам в поновлені договору оренди на забудову зеленої зони на Можайського
Столтенберг розповів про відповідь НАТО на вихід Росії з ДРСМД
Як діяти людям, які не мають договору з сімейним лікарем
Сьогодні в міській раді підписали договір фінансового лізингу на постачання в Ужгород ще 7 автобусів "Електрон"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp