Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відзначать День пам’яті Героїв Крут

28 січня 2016 р., 18:14

Та згадають про теперішніх політв’язнів

29 січня, символічно - в день пам'яті Героїв Крут, Ужгород долучиться до числа українських міст, які виголосять підтримку усім політичним репресантам. Героїв Крут бажали знищити вороги зовнішні, тепершніх політв'язнів - вороги внутрішні. Не за таку Україну вони полягли перед ворожими кулями.

Не дозволяй системі вершити долі невинних!

17:00, м. Ужгород, сквер Небесної Сотні, пам'ятник Жертвам політрепресій (перед обласним управлінням СБУ)

В програмі заходу: покладання квітів, вінків, запалення свічок пам'яті Героїв Крут та всіх жертв політрепресій. Буде зачитано список всіх сучасних політв'язнів, а також слово матимуть бійці і громадські активісти.

Десятки українських патріотів продовжують перебувати в застінках нинішнього режиму. Серед них — ідейні і жертовні націоналісти, фронтовики-добровольці, громадські активісти. Вони могли зараз захищати Україну на східному фронті або ж продовжувати працювати на її благо в тилу. Проте саме за свою відданість українській нації та протидію її ворогам режим внутрішньої окупації кинув їх за ґрати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp