Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські депутати проти змін до Конституції щодо особливого статусу Донбасу

29 січня 2016 р., 09:38

Це, на їхню думку, - неприпустимо.

Депутати фракцій «Єдиного Центру» та "Батьківщини" в Мукачівській міській раді закликають Верховну Раду України не голосувати за особливий статус Донбасу.

Текст звернення буде надіслано до парламенту.

«Останнім часом, як у Верховній Раді України, так і на рівні вищого керівництва держави, все частіше лунають пропозиції щодо нагальної необхідності надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям та внесення відповідних змін до Конституції України.

Ми, депутати Мукачівської міської ради, категорично та однозначно висловлюємося за збереження соборності, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни та виступаємо проти будь-яких спроб, як ззовні, так і всередині держави, які спрямовані на руйнацію цих визначальних засад для існування будь-якої країни. Надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям, в той час, коли там ведуться бойові дії проросійськими силами проти української держави, коли не вирішено питання контролю України над кордоном із Російською Федерацією, лише сприятиме легалізації агресивних та антиукраїнських дій, як з боку Росії, так і місцевих сепаратистів.

Ми, міські депутати, закликаємо депутатів Верховної Ради, заради захисту інтересів України та майбутнього нашої держави ухвалити історичне рішення - у жодному разі не голосувати за зміни до Конституції України, які стосуються особливого статусу Донбасу, під яким приводом і ким вони б не подавались, та не допустити легалізацію влади терористичних угрупувань в цьому регіоні. Вважаємо, що центральні органи влади та місцеве самоврядування в цей складний та відповідальний для України час повинні все робити для того, щоб зберегти територіальну цілісність держави та захистити її суверенітет», - йдеться у тексті звернення.

Депутати Мукачівської міської ради:

Йонаш І., Дем’ян Ю., Кушнір І., Лабош М., Іванчо Р., Лендьєл І., Маняк І., Євстратьєв Р., Бігун М., Щербан Т., Ілов В., Паламарчук О., Барчій Е., Ковач Л., Морека М., Тіба Т., Попович Н., Переста О., Цибарь І., Лізанець О.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp