Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині перестали лякатись декларацій

8 травня 2014 р., 13:00

На думку фахівців органу доходів і зборів Тячівщини, позитивні результати кампанії свідчать про те, що ставлення мешканців району до декларування доходів поступово змінюється на краще, громадяни сумлінніше виконують свій громадянський обов’язок.

У підсумку кампанії декларування доходів отриманих протягом 2013 року з 1 січня по 30 квітня 2014 року до ДПІ у Тячівському районі подано 461 декларацію. Сукупна задекларована сума доходу жителями Тячівського району становить майже 23,5 млн. грн.

Декларації про отриманий дохід у вигляді спадку на загальну суму 516,1 тис. грн. подали 18 громадян. Продажу рухомого та нерухомого майна задекларував 91 громадянин – 936,8 тис. грн. Дохід від здавання в оренду нерухомого майна зазначили в декларації 9 декларантів та повідомили про отримані 127,8 тис. грн. Іноземні доходи задекларував 1 громадянин, який заробив загалом 19,3 тис. грн.

– Також 341 декларацію подано громадянами, які мають право на податкову знижку. За результатами проведених перерахунків їм повернуть з бюджету 409,5 тис. грн., – кажуть у відомстві.


За матеріалами ДПІ у Тячівському районіГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp