Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжка телефону з рук зловмиснику не зійшла

29 січня 2016 р., 13:29

Його напарника шукають.

Оперативники Ужгородського відділу поліції встановили одного з двох злочинців, які минулої доби викрали від чоловіка мобільний телефон. Іншого учасника «злочинного дуету» розшукують…

27 січня по обіді до чергової частини Ужгородського відділу поліції із заявою про пограбування звернувся 41-річний мешканець району. Чоловік розповів, що минулого вечора неподалік залізничного вокзалу його перестріли двоє невідомих, які штовхнули його на землю та відібрали від нього мобільний телефон.

Працівники кримінальної поліції почали переглядати відео з камер спостереження, в поле зору яких могли потрапити ймовірні нападники. Кілька камер таки зафіксували грабіжників. Одного з них оперативники вже виявили, а щодо пошуку та затримання іншого проводять оперативно-розшукові заходи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Злодіям загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp