Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода їдуть "Гайдамаки"

31 січня 2016 р., 17:42

Концерт відбудеться 3 березня.

3 березня до обласного центру Закарпаття завітає гурт "Гайдамаки".Відповідний пункт з'явився у банері закордонного турне гурту, перед його першим пунктом – Будапештом.

Виступлять "Гайдамаки" в клубі "Outsider".

У березні гурт "Гайдамаки" вирушає у великий європейський тур. Угорщина, Чехія, Австрія, Німеччина та Польща вже чекають! У планах – 15 концертів. Радуватимуть "Гайдамаки" європейців як добрими старими піснями, так і зовсім новими, над якими гурт зараз якраз працює. Звучатимуть також і пісні з останнього альбому "УкрОп".

ГАЙДАМАКИ Музична формація України, що мислить по-європейськи. Має власне альтернативне обличчя, живу основу українського фольку, чіткий соціальний меседж, що формує команда освічених музикантів високого рівня. Інтелектуальна етно-система, що є світовим прикладом яскравої rock та world music культури, синтезом сучасного року, дабу, панку і ска, глибинних скарбів української та балканської музики. Гурт, сформований у часи глобальних історичних змін та становлення української національної свідомості. Вийшов з андеграунду, але не у вітчизняну музичну еліту та закордонну діаспору – їм аплодує Європа. Її гайдамацька аудиторія зросла від перехожих на вулицях Берліну до багатотисячних майданчиків найбільших фестивалів світу: Lowlands, Sziget, Mundial, Przystanek Woodstock. Альбоми гурту виходять в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії, Словаччині на одному з чотирьох мейджорів ЕМІ та на найкращому лейблі світу за версією WOMEX – німецькому рекордингу Eastblok. Концертна діяльність поєднує Чорне море та Норвезьке, країни балтійські та романо-германські, розуми та ідеї людей усього світу.

Зі Всесвітнього Довідника Скарбів Націй (The World Wide Reference Book of The Nation’s Treasures, Europeana, 2008, the virtual edition)

Закарпаття онлайн


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp