Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Продати наркотики мукачівцю завадила міліція

4 березня 2014 р., 17:40

Під час обшуку оселі наркоділка правоохоронці знайшли ще й зброю – револьвер «Флобер» і металевий кийок. 

Як повідомив начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко, нещодавно в ході проведення спецоперації під час збуту наркотичних речовин – марихуани та метамфетаміну - міліціонери затримали раніше судимого мукачівця.

Цей 24-річний молодик намагався збути близько 100 грамів марихуани та один грам метамфетаміну. Заручившись ухвалою суду, правоохоронці провели обшук у помешканні підозрюваного. 

У оселі, де він проживає разом з матір`ю та братом, працівники міліції вилучили згорток фольги з білою порошкоподібною речовиною,  схожою на психотропну речовину метамфетамін, вагою близько 2 грами, коробку з-під сірників із залишками марихуани, 8 карток різних мобільних операторів, мобільні телефони, 2 паперові згортки з насінням марихуани. Також в помешканні правоохоронці знайшли пристрій для вживання марихуани – металевий наперсник з дірками. 

Поряд у кімнаті, де проживає брат підозрюваного, працівники міліції вилучили зброю - револьвер марки «Флобер 4,5» в кобурі чорного кольору без відповідних документів, а також телескопічний металевий кийок, який відноситься до холодної зброї.  Відносно фігуранта справи відкрито кримінальне провадження за ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю» Кримінального кодексу України.  Зазначені факти зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Вилучені речовини направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення дослідження. Підозрюваний за вчинення даних кримінальних правопорушень перебуває під вартою. Триває подальша перевірка щодо причетності даної особи до вчинення аналогічних злочинів. 

«Закарпатська Правда»
УМВС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp