Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежу в універмазі "Україна" виявили поліцейські-охоронці

1 лютого 2016 р., 12:54

Вони швидко прибули на місце події та евакуювали людей

У місті палає одна із найстаріших торгівельних будівель міста – універмаг «Україна». Працівники поліції охорони викликали пожежників. Наразі на місці події працюють вогнеборці та правоохоронці.

Сигнал про спрацювання пожежної сигналізації на охоронюваному об’єкті ТЦ «Україна» надійшов на пульт централізованого спостереження поліції охорони близько половини дев’ятої ранку. Не гаючи часу, на місце події прибув наряд групи швидкого реагування роти поліції охорони УПО в Закарпатській області.

Прибувши на об’єкт через три хвилини, поліцейські виявили пожежу на першому поверсі будівлі магазину. Працівниками поліції-охорони було вжито невідкладних заходів щодо евакуації громадян, які перебували в будівлі, а також було викликано працівників ДСНС.

Наразі на місці події працюють рятувальники, правоохоронці, - повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

На місце події прибули працівники Ужгородського МВ ДСНС України в Закарпатській області, слідчо-оперативна група Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області та керівництво Ужгородського ВП ГУНП, УПО в Закарпатській області.

Сергій Лисенко, заступник начальника УПО в Закарпатській області каже: "Сучасне обладнання поліції охорони реагує не тільки на проникнення, а й такі надзвичайні ситуації, як пожежа. Відтак, зреагувати на повідомлення пожежної тривоги вдалось вчасно. В результаті пожежі потерпілих немає, сума завданих матеріальних збитків встановлюється".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp