Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прогулянка для молодої пари закінчилась лікарняним ліжком (ФОТО)

8 травня 2014 р., 17:27

Мабуть, наступного разу молодий парубок обере інший спосіб здивувати дівчину.

У селі Завидово Мукачівського району молодий хлопець вирішив прокатати свою дівчину. Виїхавши на автодорогу «Мукачево-Рогатин-Львів» неподалік с.Доробратово Іршавського району, хлопець не впорався з керуванням мотоцикла марки «Ямаха», з′їхав з проїзної частини дороги, де мотоцикл перекинуло у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 23-річний водій та його 23-річна дівчина отримали тілесні ушкодження. 

Як повідомив перший заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даним фактом старшим слідчим райвідділу Тетяною Данканич-Палюх відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобами). Мотоцикл доставлено на штафмайданчик Іршавського райвідділу міліції. За даним фактом триває розслідування, з′ясовуються обставини цього ДТП. 

На жаль, випадки травмування молоді під час катання на мотоциклах та скутерах не є рідкістю на Іршавщині, а тому нагадуємо власникам мотоциклів та скутерів, що на дорозі необхідно пам′ятати про елементарні правила безпечної поведінки, не перевищувати швидкість руху, не порушувати правила обгону та проїзду перехресть. Рухаючись біля автомобілів, особливо на автомагістралі, слід бути готовим до несподіванок на дорозі. Автобуси та фури, що рухаються на великій швидкості, тягнуть за собою хвилю повітря, від якої на великій швидкості мопед може просто зіштовхнути з дороги. 

Крім цього, мотоцикл, скутер чи мопед - не надто стійкий вид транспорту, його на великій швидкості може занести навіть від незначної вибоїни чи ямки на дорозі. Бійтесь їздити в нічний час, особливо на слабо освітлених ділянках дороги. І головне - бережіть себе і поважайте право оточуючих людей на безпеку дорожнього руху. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp