Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розроблять план дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій

2 лютого 2016 р., 11:25

До розробки долучаться всі служби цивільного захисту міста

В Ужгороді всі служби цивільного захисту розроблять документи, як діяти у випадку різних надзвичайних ситуацій

"Прошу керівників усіх підрозділів дуже серйозно поставитися до підготовки реагування на будь-які надзвичайні ситуації, зокрема, до розробки відповідних положень. Сьогодні у місті сталася надзвичайна ситуація - масштабна пожежа в універмазі "Україна", тому до всіх подібних випадків місто повинно бути готове", – наголосив на ознайомчій нараді з керівниками територіальних спеціалізованих служб місцевого рівня цивільного захисту міський голова і водночас керівник цивільного захисту Ужгорода Богдан Андріїв.

Минулого тижня на засіданні виконкому прийняли рішення про територіальні спеціалізовані служби місцевого рівня цивільного захисту, серед яких: служба енергетики, інженерна служба, медична, комунально-технічна, протипожежна, зв'язку та оповіщення, торгівлі і харчування, транспортного забезпечення, охорони громадського порядку. Рішенням також визначено основні завдання кожної служби та керівників кожної з них, - йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

Сьогодні ж на нараді довели до відома, що кожен керівник служби за своїм напрямком повинен розробити та подати на затвердження міського голови положення про відповідну службу. Поінформували також, згідно яких нормативних документів і за яким порядком будуть проводитися навчання, тренування, відпрацювання практичних навичок, як діяти в разі кожної із можливих надзвичайних ситуацій техногенного, природного, екологічного тощо характеру.

Богдан Андріїв у зв'язку з пожежею в універмазі "Україна" окремо дав доручення перевірити наявність і справність пожежних гідрантів у місті, безперешкодність доступу до них.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp