Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фотофакт: У хірургічному відділенні обласної дитячої лікарні поширюється грибок

2 лютого 2016 р., 16:25

Головний лікар каже, що це ще не найгірша проблема

У Мукачеві назріває черговий скандал навколо обласної дитячої лікарні. До редакції "Голосу Карпат" надійшли світлини, зроблені у хірургічному відділенні обласної дитячої лікарні м. Мукачево.

"У такі умови потрапляють маленькі діточки після операцій у мукачівській обласній лікарні, - йдеться у дописі до світлин.

На знімках чітко видно, що у лікарняній палаті рясно розповсюдився грибок.

{}

Як повідомив у коментарі головний лікар дитячої лікарні Євген Жупан, проблема дійсно існує. Проте вирішити її остаточно можливо тільки за умови капітального ремонту приміщень.

"Корпус здавався понад 10 років тому, терміново, у зимовий період. Тоді не були витримані технологічні стандарти. Така ситуація не по всьому відділенню, але проблема дійсно існує, в міру наших можливостей намагаємося її вирішити. Зокрема, періодично проводяться антигрибкові обробки. Проте, є фактори які від нас не залежать, пов’язані з фінансуванням. Критичної шкоди для здоров’я від перебування у палаті немає. Проте, намагаємося класти сюди дітей, які не потребують частих післяопераційних маніпуляцій", - зазначив Євген Жупан.

У дитячій лікарні Мукачева немовлята можуть годинами лежати недоглянутими. Потрібна допомога (Фото)


Також головний лікар зауважив, що у лікарні було зроблено ремонт в онкології. Разом з тим, ситуація у хірургічному відділенні - це не єдина і не найбільша проблема обласної дитячої лікарні.

"Є проблеми і в поліклінічному відділенні, які потребують вирішення. Необхідно здійснити заміну старих вікон, потрібна реконструкція опалення. Ці корпуси старі і потребують ремонту. Відтак, будемо звертатися до обласної ради. Сподіваюся цьогоріч нам допоможуть у вирішенні наших проблем", - сказав Жупан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp