Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв наказав перевірити всіі гідранти в Ужгороді

2 лютого 2016 р., 19:35

Аби не повторилось біди

Департамент міського господарства та комунальне підприємство "Водоканал м. Ужгорода" спільно з Ужгородським міськрайонним управлінням ДСНС України у Закарпатській області повинні до 12 лютого провести повну інвентаризацію пожежних гідрантів міста. Визначатимуть і кількість гідрантів, і в якому вони стані. Розпорядження про це підписав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, - йдеться у повідомленні міської ради.

Особливу увагу на протипожежні засоби міста Богдан Євстафійович доручив звернути у зв'язку з пожежею вчора в універмазі "Україна" та відповідно до плану "Основні заходи щодо попередження пожеж, аварій, інших надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі і травмування людей на них в населених пунктах та на об'єктах економіки м. Ужгорода", затвердженого рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася 27 січня цього року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp