Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині малолітня дівчинка втекла з дому до коханого

2 лютого 2016 р., 17:56

А чим думав уже дорослий хлопець?

У Воловецьку поліцію звернулася із заявою жителька с.Біласовиця Воловецького району. Жінка повідомила про те, що напередодні ввечері зникла її 13-річна донька. Дитина пішла буцімто погуляти з подругами й додому не повернулася.

Родина ця цілком благополучна, донька-восьмикласниця ніколи раніше з дому не втікала. А тепер виключила мобільний телефон, і мати не знає, де вона. При цьому жінка дала адресу в селі Задільське, де проживає приятель доньки. Тож вона може бути в нього, припустила мати.

Група швидкого реагування Воловецької поліції саме перебувала в Нижніх Воротах. Тож коли правоохоронці дізнались про зникнення неповнолітньої, то відразу виїхали в Задільське.

На місці були хвилин за п’ять. Розшукувана справді перебувала в хаті свого 19-річного хлопця. Дівчина заявила, що в них любов, і вона хоче бути з коханим… У розташоване за15 км. Задільське вона дісталася на попутних машинах.

Поліцейські привезли доньку матері, провівши з нею відповідну профілактичну бесіду, - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp