Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті змагалися ерудити

9 травня 2014 р., 08:15

Школярі та студенти боролся за перемогу у грі "Що? Де? Коли?".

7 травня, з нагоди святкування Дня міста Хуст, в суперфінальній грі турніру ерудитів «Що? Де? Коли?» 2013-2014 навчального року за перемогу змагалося 16 команд.

Це найкращі команди «Першої ліги» (учнів 8-х класів міських шкіл), «Вищої ліги» (учнів 9-11 класів міських шкіл) та «Вищої ліги» (учнів 9-11 класів шкіл Хустського району), а також зі «Студентської ліги» (студентів ліцеїв, коледжів та вузів міста Хуст), а саме: «Ерудити» Закарпатського лісотехнічного коледжу, «ХусТеК» Хустського технічного коледжу ТСО України, «Едельвейс» Хустського професійного ліцею сфери послуг, «Смайлики» з Хустської СШ І-ІІІст. №1 ім.А.Волошина, «Щасливчики» Хустської ЗОШ І-ІІІст. №2, «Ерудит» із Хустської СШ І-ІІІст. №3, «ООН», «Максимум» та «Winner» з Хустської ЗОШ І-ІІІст. №4, «Supersapiens» з Хустської СШ І-ІІІст. №6, «Гімназисти ІІІ-го тисячоліття»,«Non Stop» та «Інтеграл» з Хустської гімназії-інтернату І-ІІІст., «Фортуна» Липчанської ЗОШ І-ІІІст., «Фаворит» із Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІст. та «Аргонавти» з Рокосівської ЗОШ І-ІІІст.

Журі очолив керуючий справами виконавчого комітету Хустської міської ради Василь Сабадош, а до складу журі суперфінальної гри “Що? Де? Коли?” ввійшли: начальник управління культури, молоді і спорту Володимир Власюк, заступник начальника управління Мирослава Пойда та спеціаліст управління Тетяна Гайдур, старший викладач Хустського професійного ліцею сфери послуг Оксана Часіна та бібліотекар Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІст. Ганна Рущак.

Після півторагодинного поєдинку, який підготував та провів Валерій Ігнатко, в цікавій боротьбі інтелектуалів, за підсумками набраних балів, журі визначило переможців. Ними стали: команда «Гімназисти ІІІ-го тисячоліття» з Хустської гімназії-інтернату – І місце (9,05 балів), ІІ місце виборола команда «Фаворит» із Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІст. (8,8 балів) і на ІІІ сходинці опинилась команда «Аргонавти» з Рокосівської ЗОШ І-ІІІст., набравши 7,5 балів.

Переможців суперфіналу турніру “ЩО? ДЕ? КОЛИ?” сезону 2013-2014 навчального року нагороджено грамотами, медалями та подарунками від Хустської міської ради.

Безперечно, що ця гра назавжди залишиться в пам’яті кожного учасника, адже в ній змагалися кращі з кращих.

У подарунок інтелектуалам юна співачка Діана Фекете подарувала пісню про Україну.

Трибуна



Начальник управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради Володимир Власюк

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp