Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові заступник Князєва вирішував проблеми місцевих і надавав юридичну допомогу (Фото)

3 лютого 2016 р., 17:18

Нічого, що воно не відноситься до його компетенції. Людям потрібно допомагати, якщо звернулись

У Рахівському відділенні поліції виїзний прийом громадян провів заступник начальника ГУНП області – начальник слідчого управління Степан Довгунь.

{g}

Поспілкуватися з керівником слідства поліції прийшло десяток громадян. Серед перших завітав голова районної спілки ветеранів ОВС та сільський голова Микола Шемота, який поцікавився, чи буде перерахунок пенсій пенсіонерам ОВС. Також Микола Миколайович повідомив, що 15 січня на сесії Рахівської районної ради було прийнято рішення та надіслано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради про ситуацію з ліквідацією самостійного підрозділу поліції в Рахівському районі. Громада за те, аби відновити в районі самостійне відділення поліції.

Наступними на прийом завітали голови сільських рад Чорної Тиси та Лазещини, які висловили вдячність за роботу інспекторам поліції та клопотали про збільшення штату інспекторів, аргументуючи великою протяжністю району, гірською місцевістю та великим напливом туристів.

Інші відвідувачі цікавились ходом розслідування кримінальних проваджень про нанесення тілесних ушкоджень та неправомірне захоплення земельної ділянки. Степан Зіновійович ретельно розібрався в порушених питаннях та роз’яснив громадянам, на якому етапі досудові розслідування в даних кримінальних провадженнях.

А одному з відвідувачів полковник Довгунь надав конкретну юридичну допомогу, як вирішити його проблему. Зокрема, чоловік скаржився на малу пенсію, а на кваліфікованого адвоката, мовляв, він не має грошей. Степан Зіновійович підказав йому звернутися до державних адвокатів, які працюють безплатно. Пенсіонер був вдячний за надану консультацію.

Навіть якщо громадяни зверталися з питаннями, які не є компетенцією поліції, кожному було надано юридичні консультації та роз’яснено, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їхні проблеми.

Степан Зіновійович взяв на особистий контроль усі без винятку звернення громадян, які були озвучені в ході особистого прийому, - йдеться у повідомленні Рахівського ВП ГУНП.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp