Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Гелікон» на Берегівщині тепер має нове крило (ФОТО)

9 травня 2014 р., 08:48

Новий ресторан вмістить 250 осіб.

 
8 травня у готелі «Гелікон», що розміщений у с. Яноші Берегівського району, відбулось урочисте відкриття добудованого нового крила з рестораном, який вміщує до 250 гостей. 

На заході вирувала справді радісна атмосфера, адже цей день був давноочікуваним. Як зазначив директор закладу Тібор Біров нині він святкує здійснення давньої мрії, що завдячує підтримці родини, друзів та знайомих. 



Пан Тібор сподівається, що заклад забезпечить роботою багатьох жителів села Яноші та сприятиме розвитку туризму у районі. Слово надали і сільському голові Марті Барті, консулу Берегівського консульства Угорщини Ігнацу Нодю та депутату РДА Андрію Бігарі, які привітали родину з цією знаменною подією та побажали їй благополуччя. Вихованці Яношівського будинку культури виконали угорський народний танець, після чого будівлю благословили та освятили священики реформатської церкви Вінце Почаї та греко-католицької церкви Міклош Егреші. 

Перерізання стрічок у вигляді українського та угорського прапорів стало завершальним етапом офіційного відкриття ресторану. Далі кожен гість мав нагоду особисто привітати родину Біров. Міський голова Берегова Золтан Бабяк вручив директору закладу почесну грамоту за активну громадську діяльність та побажав подальших успіхів. Серед запрошених були консули Ужгородського генерального консульства Угорщини Ендре Саліпскі та Мікловш Дюрін, депутат ВРУ Іштван Гайдош, голова Берегівської РДА Іштван Петрушка. До речі, на другому поверсі прибудови докінцяроку планують розширити готель.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp