Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті незаконно привласнили майновий комплекс, вартістю майже 3 мільйони гривень

4 лютого 2016 р., 10:39

На комплекс було накладено арешт

Мукачівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування за фактом службової недбалості службовими особами Реєстраційною служби Свалявського районного управління юстиції Закарпатської області (ч.1 ст. 367 КК України).

У ході перевірки щодо дотримання вимог законодавства при використанні та відчуженні об’єктів державної форми власності встановлено, що службові особи Реєстраційної служби Свалявського районного управління юстиції Закарпатської області, діючи всупереч вимогам п. 12 Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяження і Порядку надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, внесли до Реєстру прав власності на нерухоме майно відомості про право приватної власності на цілісний майновий комплекс ДП «Свалявський завод продтоварів» вартістю майже 3 млн. грн. за одним з товариств, тоді як на вказаний комплекс було накладено арешт.

Згідно санкції ч. 1 ст. 367 КК України винним особам загрожує покарання у вигляді обмеження волі та строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp