Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У пункті пропуску "Малий Березний" українець позбувся і сигарет, і машини (Фото)

4 лютого 2016 р., 09:42

Думали, що знайшли і наркотики

Напередодні, у пункті пропуску «Малий Березний» Чопського прикордонного загону, громадянин України намагався перевірити пильність прикордонників та інспекторів митниці і приховано вивезти за кордон тютюнові вироби.

{g}

Чоловік, який слідував до Словаччини автомобілем марки “Volkswagen” (словацької реєстрації), свідомо обрав смугу руху зі спрощеним прикордонно-митним контролем. Втім схвильована поведінка водія викликала підозру. Відтак правоохоронці вирішили здійснити поглиблений огляду транспортного засобу.
Під час перевірки, за допомогою службової собаки «Тельми», прикордонники виявили спеціально обладнаний сховок з цигарками. Тютюнові вироби марки «JinLing», українського виробництва, були приховані під заднім лівим крилом автомобіля.

Також, в ході огляду, між декоративною оббивкою та звукоізоляцією передніх сидінь, прикордонники виявили чотири поліетиленові вакуумні пакети з речовиною білого кольору. Про даний факт правоохоронці повідомили Національну Поліцію та СБУ.

Наразі тютюнові вироби, загальною кількістю 288 пачок, вартістю понад 3 тис. гривень та автомобіль, сума оцінки якого склала близько 20 тисяч гривень вилучено та передано працівникам митниці.
Щодо речовини білого кольору, то як з’ясувалось, це був «Абсорбент» для втягування вологи. Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp