Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Міжгір’ї загиблих воїнів вшановували (ФОТО)

9 травня 2014 р., 10:15

Про героїв завжди пам’ятають

 

В смт.Міжгір’я відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування загиблих у роки Другої світової війни та Дня Перемоги. Міліція Міжгірщини також не залишилась осторонь даної події і разом з іншими представниками організацій та підприємств Міжгірщини одними з перших взяла участь у вшануванні загиблих у роки Другої світової війни в центрі селища Міжгір’я. 

У покладанні вінків до пам’ятника воїнам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни, взяли участь в.о. начальника Міжгірського РВ УМВС підполковник міліції Михайло Дербак та начальник сектору кадрового забезпечення підполковник міліції Володимир Гойчук. 

Також було забезпечено охорону громадського порядку під час проведення цього масового заходу. Порушень громадського порядку під час даного мітингу не допущено. Керівництво Міжгірського РВ УМВС вітає всіх ветеранів та учасників бойових дій зі святом Перемоги у Великій Вітчизняній війні, бажає всім міцного здоров’я, чудового настрою в цей святковий і сумний для нас всіх день. Хай щастя і радість ніколи не покидають ваш дім! 
Марія Ньорба, Міжгірський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp