Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський міськрайонний суд відповів на звинувачення активістів (Документ)

4 лютого 2016 р., 14:47

Звинувачують у підробці документів

Зважаючи на критичні звинувачення ужгородських активістів щодо підробки судом документів у справі «Магазину Взуття», що на вулиці Корзо в місті Ужгород, повідомляємо наступне.

В Ужгородському міськрайонному суді знаходяться матеріали справи про перегляд судових рішень щодо визнання договору купівлі-продажу «Магазину Взуття» недійсним, у зв’язку з новивиявленими обставинами. У вказаних матеріалах дійсно міститься довідка від 09.02.2016 про те, що фіксування судового засідання від 09 лютого 2016 року у вказаній справі технічними засобами не здійснювалося, у зв’язку з неявкою сторін. Хоча судове засідання проводилося 22-го січня 2016 року.

Як вбачається з пояснень секретаря судового засідання Пазяк С.М., нею було допущено описку в даті складання довідки й проведення судового слухання, про що складено й долучено до матеріалів справи відповідний документ.

Разом з тим, як зазначалося раніше, на письмову заяву директора ТОВ «Магазину Взуття» від 01.02.2016, головою суду Віктором Данко була надана відповідь. В останній зазначається, що повістки на судове засідання, що відбулося 22-го січня 2016-го року були надіслані сторонам у справі завчасно, а саме 15-го січня вказаного року, що підтверджується копією журналу вихідної кореспонденції суду.

Критичні звинувачення щодо упередженості суду в розгляді даної справи не відповідають дійсності. Судове засідання призначене на 09.02.2016 відбудеться, сторони у справі, у відповідності до чинного законодавства, про проведення такого були повідомлені 27-го січня, відповідна фото- копія додається.

Зауважуємо, що відповідно до положень Цивільно-процесуального кодексу про судові виклики, останні здійснюються судовими повістками, що надсилаються особам, які беруть участь у справі. У разі, відсутності осіб за такою адресою, вважається, що судовий виклик вручено належним чином.

Відтак, як вбачається з журналу вихідної кореспонденції суду (фото-копії додані вище) такі повістки сторонам у справі надіслані завчасно.
Ужгородський міськрайонний суд

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp