Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівським прикордонникам запропонували підзаробити на контрабанді

5 лютого 2016 р., 09:54

Викликали підкріплення

На Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби зафіксували чергову спробу наших співвітчизників втягнути в протиправну діяльність персонал прикордонного відомства.

Так, вчора під час патрулювання ділянки відповідальності відділу «Ділове» Мукачівського загону до прикордонного наряду підійшов житель села Ділове Закарпатської області та запропонував неправомірну вигоду старшому наряду. Чоловік хотів домовитися про незаконне переміщення через державний кордон тютюнових виробів. Від прикордонників він отримав відмову та попередження про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара. Також по даному факту співробітник прикордонного відомства доповів керівництву загону, яким відразу було направлено на ділянку кордону додаткову групу реагування та посилено її охорону.

Крім того, про намагання підкупу прикордонника проінформовано працівників Рахівського відділення Національної поліції.

Державна прикордонна служба ще раз звертається до громадян не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp