Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У школах Мукачева впроваджують систему енергетичного менеджменту

5 лютого 2016 р., 14:50

Ефективність уже перевірили у двох школах

Управління освіти Мукачівського міськвиконкому та Агенство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «Форза» підписали угоду про співпрацю. До неї залучать й ЗОШ №1. Співпрацюватимуть в рамках грантового проекту «YES: юні спеціалісти з енергозбереження за економію енергії у школах прикордонних територій». В рамках програми покращуватимуть енергоефективність та енергозбереження в школах міста, запроваджуватимуть систему енергетичного менеджменту. Також проводитиметься навчання вчителів та школярів питань енергозбереження.

Проект вже діяв в школах Мукачева. В ЗОШ №1 та №16 було закуплено енергоощадні лампи, насоси, інше обладнання. Також учні мали змогу побувати в навчальних закладах румунського міста Бая-Маре, де змогли побачити як сусіди впроваджують новітні технології.

Згідно нової угоди «Форза» розробить план заходів з енергозбереження для ЗОШ №1, за можливості залучатиме співфінансування проекту. Водночас у школах Мукачева у проводитимуть заняття з енергозбереження та ощадливого використання ресурсів, - повідомляє Мукачівська міськрада.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp