Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині полісмени роблять все для того, аби опинятися у потрібному місці миттєво (ФОТО)

6 лютого 2016 р., 11:23

Швидке реагування на виклики - основа роботи.

На Іршавщині, як і в інших регіонах краю, поліція запрацювали по-новому. Зокрема, там з’явилися групи швидкого реагування, які роблять роботу поліції ефективнішою та ближчою до сільських жителів, особливо у віддалених селах. Чи оправдало себе нововведення, ми запитали у керівника Іршавського відділення поліції підполковника Юрія Огняника.


 

- Роботу колишнього Іршавського райвідділу міліції нині повністю переформатовано, - каже підполковник Огняник. - Сьогодні наші працівники орієнтовані на миттєве реагування на повідомлення громадян про скоєні злочини, а також на попередження злочинів. Тому важлива постійна присутність працівників поліції на території населених пунктів району, особливо у віддалених селах, та тісна взаємодія з населенням. Задля цього ми й створили у Білках, Ільниці, Великому Раковцю, звідки надходило найбільше звернень громадян, та в самій Іршаві групи швидкого реагування.

Основна мета ГШР - це максимально скоротити час від повідомлення на «102» до прибуття працівників поліції на місце події. Вони будуть виїжджати на всі повідомлення, що надходять на лінію 102, в тому числі на сімейні конфлікти, скандали, хуліганські прояви тощо. За необхідності їхнім завданням буде забезпечення охорони місця події, спілкування з заявником та вжиття всіх невідкладних заходів задля розкриття злочину ще до прибуття слідчо-оперативної групи. Це дозволить розкривати злочини за «гарячими слідами».

На території Іршавського району цілодобово будуть працювати 4 групи працівників поліції.











Іршавський відділ поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp