Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Далеко понести поцуплений телевізор зловмисник не зміг

6 лютого 2016 р., 14:42

Юнак злакомився на чужий телевізор

19-річний грабіжник виніс телевізор з будинку пенсіонерки і аби тане подзвонила в поліцію, розбив її мобільний телефон. однак, групашвидкого реагування була поруч. Поліцейські оперативнорозшукали зловмисника і повернула бабусі вкрадену річ.

5 лютого до Великоберезнянського відділу поліції надійшло повідомлення відпенсіонерки про пограбування у її будинку. На місце одразу виїхала групашвидкого реагування. Як виявилося, близько 19-ї години 19-річниймешканець В.Березного зайшов в будинок пенсіонерки. Коли та відчиниладвері, він штовхнув жінку у плече і пішов до вітальні. 

Там йому приглянувсятелевізор. Молодик вхопив його на руки і направився до виходу, а вже вкоридорі побачив старенький мобільний телефон. Аби бабця не покликала на допомогу, грабіжник кинув телефоном об підлогу і втік. Група швидкогореагування вирахувала грабіжника. Молодик у скоєному зізнався. Міразапобіжного заходу щодо нього не обиралось.














Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp