Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники - про здорову зиму

7 лютого 2016 р., 09:41

Надзвичайники дають поради.

Взимку наш організм як ніколи схильний до різних застуд чи інших гострих респіраторних захворювань. В народі кажуть, що на зиму вся природа засинає. Те ж можна сказати і про наш, людський організм. Йому теж в зимовий період потрібен відпочинок, вітаміни і турбота, для того, щоб набратися сил до приходу весни.

Тож, Управління ДСНС України у Закарпатській області нагадує громадянам нескладні рекомендації, для того, щоб взимку менше хворіти:

Збираєтеся вийти на вулицю? Не забудьте, що в теплі мають бути ноги, поперек та шия. Одягайтеся тепло.Незважаючи на те, що взимку холодно, гуляйте на свіжому повітрі;Слідкуйте за своїм харчуванням, адже воно має відрізняється від харчування влітку. 

Неприпустимі ніякі «перекуси». Взимку у фруктах міститься недостатня кількість вітамінів, тому не забувайте про сухофрукти;Не варто забувати й про гартування, тож вранці можна прийняти контрастний душ.Для того, щоб взимку організм добре функціонував, вночі спати треба більше на 1-2 години, ніж влітку.Ще одне важливе правило здорової зими - це відсутність негативних думок. Депресія – поганий супутник здоров’я. Найкращий лікар від нудьги – постійне спілкування з друзями та рідними. Гарний настрій – запорука здоров’я!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp