Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді хокеїсти змагалися (ФОТО)

7 лютого 2016 р., 16:50

Ігри видалися більш ніж видовищними.


7 лютого на льодовій арені в Ужгороді пройшли заключні півфінальні ігри чемпіонату області з хокею. У бою за вихід у фінал боролися "Ужгородські вовки" і "Синевир", а також "Шахтарські барси" і "Спартак".

Перший матч між "Ужгородськими вовками" і "Синевиром" тримав уболівальників у напрузі всі 3 періоди. Після впевненої перемоги в першій грі (4: 2), "вовкам" знову вдалося схилити рахунок на свою користь. По закінченню матчу суддя зафіксував перемогу "Ужгородських вовків" з рахунком 4: 2. Таким чином команда потрапляє у фінал чемпіонату області, який пройде на наступних вихідних.

Напруженою видалася і повторна зустріч "Шахтарських барсів" і "Спартака". Після поразки з мінімальним рахунком 1: 0 "спартанців" потрібно було перемагати. На поле раз у раз виникали конфліктні ситуації, бажання перемогти суперника як у "барсів" так і у "спартанців" часто виходило за рамки аматорського хокею.

Через буревій емоцій на арені судді навіть довелося на кілька хвилин припинити матч.

В кінцевому рахунку, "Шахтарським барсам" вдалося схилити перевагу на свою сторону і перемогти 2: 1.

Таким чином, у фінальній грі на наступному тижні зустрінуться "Ужгородські вовки" і "Шахтарські барси", а "Спартак" і "Синевир" битимуться за 3-4 місця.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp