Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгороду пообіцяли фінансову допомогу

7 лютого 2016 р., 18:34

Про це йшлося ц четвер, 4 лютого.

У четвер голова облради Михайло Рівіс взяв участь у пленарному засіданні сесії Ужгородської міської ради. Насамперед він привітав обранців із почесним депутатським званням, а відтак запевнив, що всіляко допомагатиме міській владі перетворювати Ужгород на візитівку Закарпаття, -пише газета "Новини Закарпаття".

Далі очільник додав, що максимально сприятиме залученню додаткових коштів з різних джерел, зокрема, європейських грантів. М.Рівіс повідомив, що вже є домовленість про фінансування Європейським банком реконструкції і розвитку програми реконструкції водопровідної системи обласного центру. За його словами, обсяг наданих коштів може скласти половину річного бюджету всього міста, а може й більше. Вже наступного тижня планується зустріч із цього питання у представництві ЄБРР у Києві.

— Я тут, аби продемонструвати свою підтримку меру обласного центру, депутатам міськради, — сказав Михайло Рівіс, додавши: — Закарпаття має унікальні можливості для розвитку туризму. І ми працюємо над цим спільно з міським головою. Перше завдання – це реконструкція Водоканалу за рахунок коштів Банку реконструкції та розвитку для відновлення каналізаційної мережі Ужгорода. Бюджетних коштів не вистачає для того, щоб активно розвивати місто, тому будемо залучати грантові кошти і співпрацювати з європейськими містами. Я запросив міського голову в поїздку до чеського краю Височина, аби відновити активну співпрацю з містом-партнером Ужгорода Їглавою щодо спільних інвестиційних проектів на 2016 рік.

У свою чергу мер Ужгорода Богдан Андріїв та депутати подякували очільнику обл­ради за реальну підтримку у вирішенні важливих для міста питань, особливо фінансового характеру. Вони також зауважили, що впродовж останніх років керівництво обласної ради не брало участі у пленарних засіданнях, а відтак — у життєдіяльності міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp