Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голландія може відхилити асоціацію Україна-ЄС

7 лютого 2016 р., 17:49

Влада Нідерландів має намір виходити з результатів майбутнього референдуму.Уряд Нідерландів має намір враховувати підсумки референдуму щодо Угоди про асоціацію України з ЄС, який відбудеться 6 квітня.

Про це заявив міністр закордонних справ Нідерландів Берт Кундерс, повідомляє Reuters.

"Закон про референдум каже, що уряд повинен переглянути (рішення - ред.), якщо буде негативний результат. Я не збираюся нічого говорити про результат, але тоді ми будемо вирішувати, що робити", - сказав Кундерс.

Він також додав, що закликатиме голландців підтримати Угоду про асоціацію України з ЄС. При цьому зазначив, що угода з Україною не буде першим кроком доїї вступ до Євросоюзу.

Референдум уНідерландах не має обов'язкової сили, проте більшість голландських партій заявили, що будуть поважати вибір виборців. Голосування проти асоціації України має підтримку серед євроскептиків у Нідерландах.

Нагадаємо, консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом відбудеться в Нідерландах 6 квітня 2016 року.

Відповідно до соцопитувань, переважна більшість нідерландців виступає проти ратифікації їхньою країною угоди про асоціацію ЄС з Україною. Понад 50% впевнені в тому, що вони проголосують проти на референдумі, ще 25% налаштовані, швидше, відхилити цю угоду.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp