Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородську «Батьківщину» очолив Антон Ліврінц

8 лютого 2016 р., 14:02

Таке рішення було ухвалено 7 лютого.

Головою Ужгородської міської організації партії ВО «Батьківщина» став Антон Ліврінц, таке рішення ухвалили на звітно-виборчій конференції партії, яка відбулася в неділю, 7 лютого.

Антон Ліврінц є членом партії з 2005 року, наразі обіймає посаду заступника голови обласної парторганізації, двічі обирався депутатом Закарпатської обласної ради.

Також делегати затвердили звіт Галини Козлової, яка очолювала міську «Батьківщину» близько 2-х років, обрали новий склад бюро та інші керівні органи.

Батьківщинівці також зверненулися до депутатів Верховної Ради із закликом не голосувати за зміни до Конституції, які стосуються надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям, оскільки це пряма загроза територіальній цілісності країни.

На конференції були присутні депутати міської та обласної рад, а також представник виконавчого секретаріату партії Петро Дзецко.

Насамкінець Антон Ліврінц вручив подяки від голови партії Юлії Тимошенко депутатам Андріані Сушко, Івану Кураху та Сергію Шанті за активну участь та перемогу на місцевих виборах.





Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp