Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра продовжиться суд у справі "Драгобрат"

8 лютого 2016 р., 21:30

Початок о 10:00.

Завтра, 9 лютого, з 10:00 в Міськрайонному суді міста Ужгород триватиме судовий розгляд у «справі Дрогобрата» над "Хорватом" та "Педро" - про примусове відбирання біозразків (крові).

За нашою інформацією, для слідчого та прокурора це важливо для того, щоб надалі можна фальсифікувати звинувачення та підставляти хлопців. Ми вважаємо: здорові сили повинні цього не допустити та визволити хлопців.

Тому закликаємо всіх небайдужих завтра прийти на суд та підтримати Героїв.

Принагідно повідомляємо, що завтра ж повинні відбутися і допити численних «свідків» у різних минулих справах, ініційовані обласною прокуратурою.

Як уже повідомлялося, десятки активістів, які були присутні на судових розглядах у «справі Драгобрата», отримали повістки з прокуратури.

Планується участь цих людей у новому судовому засіданні в «справі Драгобрата», а також певні дії, спрямовані на припинення утисків з боку правоохоронних органів, які, тим не менше, не виключатимуть участь запрошених у допитах.

Так, активісти, яких викликають як свідків, завтра, у вівторок, 9 лютого, о 15-ій годині прийдуть в Закарпатську обласну прокуратуру для бесіди з прокурорами.

Запрошуємо журналістів до висвітлення як суду, так і цього процесу.

Обіцяємо, що буде цікаво! ;)

Телефон для інформації, коментарів та координування: 0966555405, друг «Мирний».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp