Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатті стартує акція "Квартира під охорону"

9 лютого 2016 р., 09:58

Подбайте про охорону майна та свою безпеку

З 15-го лютого і до кінця зими Управління поліції охорони в Закарпатській області буде проводити акцію «Квартира під охорону». Всі громадяни, які вирішать обладнати помешкання охоронною сигналізацією від поліції охорони у вказаний період, заплатять лише 50% від повної ціни монтажних робіт.

Вже багато років поспіль працівники поліції охорони дбають про безпеку краян. Це одна з найбільш надійних охоронних структур у державі. Рядом переваг володіють працівники поліції охорони: досвід, оперативність, надсучасне обладнання, серйозна підготовка особового складу. Крім того, на відміну від інших охоронних структур, працівники Управління поліції охорони мають право застосовувати вогнепальну зброю, що часто важливо у процесі роботи.

Фахівці Управління поліції охорони в Закарпатській області радять громадянам не відкладати безпеку свого майна та родин на завтра – краще подбати про них уже сьогодні, тим паче, коли є нагода зекономити.

Акція «Квартира під охорону 2016» розпочинається вже за шість днів, тобто з 15-го лютого. Й триватиме по 29 лютого. Тож не зволікайте, а за більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами:

097-0-502-220 – для абонентів оператора Київстар;

073-0-502-220 – для абонентів оператора Лайф;

099-0-502-220 – для абонентів оператора МТС.

Дзвінки з мобільних телефонів здійснюються згідно тарифів оператора. Також телефонуйте на безкоштовну інформаційну лінію поліції охорони за номером: 0-800-502-220.


Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp