Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді на автовокзалі облаштували зал очікування підвищеного комфорту

9 лютого 2016 р., 12:41

Для пасажирів усіх категорій

На вокзалі у м.Ужгороді виконано комплекс заходів для покращення умов перебування для пасажирів. Від тепер Ви можете сховатися від метушні і скрасити години очікування між рейсами в затишному та комфортабельному залі очікування підвищеного комфорту, - повідомляє ВАТ «Закарпатавтотранс».

Зал очікування, розрахований на пасажирів усіх категорій. Тут заздалегідь передбачені комфортні умови перебування пасажирів:

- телевізор і преса;

- високошвидкісний інтернет;

- зарядка Вашого гаджету;

- ароматна кава та чай;

- завжди доглянута та чиста вбиральня.

Це прекрасна можливість провести час в затишній атмосфері. Футбол, музичний канал або, можливо, новини? Вирішувати, що дивитись та слухати, тільки Вам. Діткам, також, не прийдеться сумувати. Хто з дітейне любить малювати, розмальовуючи все, що трапляється під руку. Робота з кольоровими олівцями та фломастерами забезпечать вашим дітям позитивні емоції.

Якщо Ви плануєте поїхати за кордон, втім не знаєте, з чого почати - на допомогу Вам прийдуть досвідчені працівники. Реалізація квитків за кордон відкрита для таких країн як Чехія, Угорщина, Словаччина, Польща, Німеччина, Австрія, Італія, Іспанія, Франція, Литва, Латвія, Естонія.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp