Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водія, що збив жінку в Сторожниці, здався

9 лютого 2016 р., 14:13

Шукали протягом двох діб

Спільними зусиллями працівників ДАІ, оперативників та громадськості водія, який здійснив наїзд на жінку в с.Сторожниця знайдено!

Протяго двох діб працівники поліції розшукували особу, яка здійснила наїзд на жінку в с.Сторожниця. Вчора працівникам ДАІ вдалося встановити марку та державний номерний знак автівки, яка скоїла дану ДТП. Відштовхуючись від встановленої інформації, оперативники розпочали пошуки власника транспортного засобу. Дана інформація завдяки небайдужим громадянам широко поширилась і в Інтернет мережі, що також досить допомогло правоохоронцям. Адже вже сьогодні водій, який перебував за кермом автомобіля прийшов до Ужгородського районного відділення поліції та зізнався у вчиненні позавчорашньої ДТП.

30-річний мешканець с.Сторожниця розповів слідчому, що здійснивши наїзд на людину він злякався та втік з місця пригоди, але одразу ж викликав швидку медичну допомогу для потерпілої. А сьогодні вже зрозумів, що накоїв та вирішив зізнатися у всьому правоохоронцям. Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження з ним проводяться слідчі дії. Машина порушника вилучена та доставлена на штраф майданчик Ужгородського РВП. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо водія.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp