Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород прикрасять квітковими композиціями

9 лютого 2016 р., 18:10

Вишиванка, герб міста та прапорт України

В Ужгороді цього року висадять кілька квіткових композицій. Зокрема, біля міської ради на площі Поштовій на клумбі буде рости із квітів герб міста, а біля пам'ятника Тарасу Шевченку квітучі сформують з одного боку вишиванку, а з іншого – прапор України.

Як повідомив директор ТОВ "Уж-Агромікс" Іван Опаленик, уже готують насіння на розсаду квітів, які планують висадити, коли відцвітуть висаджені восени цибулькові – 4 тисячі тюльпанів та нарцисів.

Після цих перших квітів в Ужгороді висадять чорнобривці, сальвію, жоржини, бегонію, пеларгонію, навіть лікарську мелісу та багато інших. Усе це різнобарв'я, паралельно змінюючи одне одного, цвістиме аж до заморозків.

Насамперед прикрасять клумби на транспортних кругах на площах Дружби народів, Богдана Хмельницького, біля міської ради, на Ш.Петефі, у кадках по вулиці Корзо, біля пам'ятника Шевченку, - повідомляє Ужгородська міська рада.

Також Іван Іванович розповів, що з науковцями біологічного факультету УжНУ триває напрацювання концепції озеленення міста, вирішують, де і які висаджувати породи дерев, які заходи доцільні для кращого догляду за зеленими зонами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp