Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородській міській лікарні відремонтували відділення неврології (Фото)

9 лютого 2016 р., 20:22

У планах - оновити всю лікарню

Як провели ремонт в окремих відділеннях центральної міської лікарні в Ужгороді (на БАМі) і що ще потрібно зробити сьогодні ознайомилися на місці міський голова Богдан Андріїв та профільний заступник Олександр Білак.

"Екскурсія", яку провів головний лікар Іван Курах, дуже наочно засвідчила: "контраст" між відділенням неврології, де щойно зробили ремонт, відділенням судинної неврології, де оновленню вже близько десятка років, і відділенням терапії, котре гостро потребує ремонту, просто разючий.



Міський голова поспілкувався з медиками, пацієнтами різних відділень, ішлося про чимало гострих проблем лікарні, надання допомоги пацієнтам з інших районів області.

Уже ближчим часом відбудеться розширена нарада фахівців щодо оновлення міської лікарні, а депутати міської ради ініціювали проведення на базі лікувального закладу окремого зібрання в рамках "Депутатського дня" для визначення комплексного підходу до вирішення проблем міської охорони здоров'я.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp