Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Питання організації дорожнього руху в Мукачеві розглянули на депутатській комісії

10 лютого 2016 р., 13:42

Фахівців згуртувала важлива бесіда

В міській раді відбулося засідання постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та транспорту (голова комісії Олександр Лізанець) та питань комунальної власності та земельних відносин (Іван Кушнір).

На комісіях розглянули програму підтримки ММКП «Мукачівводоканал» на 2016 рік, Про організацію дорожнього руху на вулицях міста, Про створення Будинку Національних спільнот, Про передачу у власність земельних ділянок шляхом викупу, затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, що відчужуються, затвердження ціни та інших істотних умов договорів купівлі-продажу.


Щодо програми підтримки водоканалу, представники підприємства зазначали, що станом на початок року підприємство забезпечує питною водою понад 27 000 абонентів міста та близько 1 337 підприємств, установ та організацій, серед яких лікарні, дитячі садочки, органи державної, міської влади, ряд інших життєвоважливих об’єктів міста.

Основними причинами збитковості підприємства є понаднормові втрати та необліковані витрати води ( втрати за 2015 рік склали – 37,1%) та зношеність вуличних, дворових та внутрішньобудинкових мереж і обладнання на них.

Також на комісії схвалили схему організації дорожнього руху. Це стосується демонтажу та влаштування огороджувальних стовпчиків по вулиці Достоєвського


Ще одне важливе питання стосувалося вартості викупу земельних ділянок. Принципова позиція міської ради – вартість землі має бути ринковою, адже саме це і впливає на надходження коштів до міської казни. Завдяки такому рішення бюджет міста зможе отримати додаткові фінансові надходження.

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp