Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові відбулася позачергова сесія міської ради (ФОТО)

10 лютого 2016 р., 20:29

Наступна запланована 4 березня.

Про це у мережі "Фейсбук"  написав Золтан Баб’як:

 

Сьогодні відбулося засідання 7-ї позачергової сесії міської ради VII скликання.Порядок денний містив 11 проектів рішень. На початку було озвучено ряд депутатських запитів. Під час розгляду питань порядку денного підтримано зміни щодо встановлення на території міста податку на майно.

Так, відтепер згідно зі змінами до чинного законодавства органи місцевого самоврядування не можуть збільшувати граничну неоподатковувану площу, тому потрібно буде сплатити податок за кожен додатковий квадратний метр, якщо площа житла перевищує 60 кв.м. для квартир та 120 кв.м. - для будинків. 

Також слід зауважити, що ті власники квартир, чия площа загалом буде перевищувати більше 300 кв.м. (для будинків - 500 кв.м.), мають зробити внесок, крім податків, у розмірі 25 тис. грн на рік. Також затверджено зміни орендних ставок за використання земель міста. Крім того на засіданні підтримано ставку збору за місяця для паркування транспортних засобів у сумі 0,1 % за метр квадратний землі. Це рішення на перспективу. 

Так, у місті планується збільшення кількості паркувальних місць і після введення парковок в експлуатацію у бюджет сплачуватиметься відповідний збір.
Наступна сесія запланована на 4 березня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp