Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді лікарка вимагала 150 доларів за відкриття лікарняного (Фото)

11 лютого 2016 р., 22:02

Гроші медпрцівниця отримала разом з відкритим кримінальним провадженням

Сьогодні в м.Ужгороді працівники Слідчого управління, спільно з фахівцями Управління захисту економіки і за процесуального керівництва прокуратури області затримали лікарку Міського центру медико-санітарної допомоги, яка вимагала неправомірну вигоду за відкриття лікарняного.

Днями до ужгородських правоохоронців звернувся місцевий мешканець. Чоловік заявив, що за відкриття лікарняного та отримання відповідної довідки від нього вимагають неправомірну винагороду - 150 доларів.

Сьогодні поліцейські провели спецоперацію по затриманню лікарки. У неї в кабінеті було виявлено і вилучено 4000 тис грн. неправомірної вигоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 ККУ(Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу працівниці медичної установи, - повідомляє 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp