Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Іршаві День Перемоги відзначали (ФОТО)

10 травня 2014 р., 11:42

Перемогу у Іршаві відзначили спокійно.

 

Сьогодні з нагоди дня Перемоги у центрі м.Іршава пройшов короткий мітинг, на якому були присутні більше 30 осіб. У зв′язку з подіями, які відбуваються на сході нашої держави, керівниками Іршавського району було прийнято рішення обмежити масові святкування з метою уникнення провокацій з боку радикальних елементів та задля збереження спокою у нашому районі. 

9 травня у центрі м.Іршава відбувся короткий мітинг. Ветерани вшанували пам′ять загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні, до підніжжя пам′ятника поклали корзину з квітами. 

Після цього ветерани поспілкувались між собою, згадали важкі воєнні часи і день, коли вони вперше почули про Перемогу над фашистськими загарбниками. Як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, в Іршаві під час вшанування загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні порушень громадського порядку не було. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp