Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям посеред буднів нагадали про вічні почуття (ФОТО)

12 лютого 2016 р., 09:02

З нагоди Дня Святого Валентина.

У четвер, 11 лютого, в Ужгородській центральній міській бібліотеці для молодіжної аудиторії – студентів комерційного технікуму та музичного училища ім. Д.Задора відбувся захід до Дня святого Валентина.

 

Працівники книгозбірні спільно з міським управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді і міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підготували цікаву програму для молодих людей, аби посеред буденності нагадати про вічні почуття, - інформують на стторінці Ужгородської міської ради у мережі "Фейсбук".

«Захід, присвячений Дню святого Валентина, вже є нашим традиційним святом, яке ми проводимо щороку в рамках клубу за інтересами «Гармонія». Якщо людина закохана і кохає, то вона є щасливою і здатна творити добрі світлі справи. А наш захід нагадує про це прекрасне почуття, адже молодь має розуміти: без любові немає майбутнього і тому варто жити в прекрасному», – відзначає завідувачка Ужгородської центральної міської бібліотеки Ганна Бандурка.

Вокальні виступи, цікаві конкурси з призами, відеоролики від гостей урізноманітнювали світо. Спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в інтерактивній жартівливій формі провели з присутніми тестування щодо їхніх других половинок.

«Ми завжди співпрацюємо з Центральною міською бібліотекою, проводимо спільні заходи до різних свят. У якості соціальних партнерів ми долучилися і до цього свята. Без кохання немає життя, тому присутніх молодих людей атмосфера нинішнього заходу повинна надихнути на подальші цікаві моменти в їхньому житті», – зауважує головний спеціаліст міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Анжела Бабкіна.

У свою чергу, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Євгеній Бобров подякував бібліотекарям за організований захід і напередодні свята усіх закоханих привітав молодь.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp