Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сколівський район та Міжгірщину з’єднають туристичною дорогою

12 лютого 2016 р., 12:02

Сколівський район у Львівській області та Міжгірський район на Закарпатті, які розділяє адміністративна межа, з’єднають туристичною дорогою.

Таке рішення прийняв голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль у ході робочої поїздки на Міжгірщину, - пише газета "Новини Закарпаття".

У Львівській області є чудовий гірськолижний курорт Славське, але снігу там зазвичай менше, ніж на сусідній Міжгірщині. До мене звернулося керівництво Львівської ОДА з пропозицією з’єднати ці два райони ґрунтовою дорогою в районі с. Верхній Студений (Міжгірщина). Туристи, які зупиняються на турбазах Славського, зможуть їздити кататися на лижах до нас. Або приїжджати влітку на Синевирське озеро, оборонні об’єкти «лінії Арпада» та інші цікавинки туристичної інфраструктури.

Львів’яни вже проклали ґрунтову дорогу до адміністративної межі із Закарпаттям. Тепер наша черга зробити таку ж завдовжки 2,8 кілометра від околиці Верхнього Студеного. Вона значно скоротить час і відстань, адже тепер, щоб потрапити на автотранспорті зі Славського в Пилипець, туристам доводиться їхати через Нижні Ворота у Воловецькому районі й робити гак у 80 кілометрів.

Розпорядження про будівництво дороги, інформує прес-служба ОДА, Г.Москаль планує віддати найближчим часом. Її відкриття значно пожвавить економіку як прилеглих сіл, так і сусідніх районів двох областей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp