Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міністерство оборони займеться заврешненням скандального будівництва житла для закарпатських військових

12 лютого 2016 р., 10:54

Про це повідомила голова Закарпатського обласного осередку партії УКРОП Власта Негря.

Йдеться про будівництво житла для військових Мукачівського військового гарнізону. Цей об’єкт протягом останніх кількох місяців постійно опинявся у центрі гучних скандалів, став причиною звільнення начальника Західного управління капітального будівництва Міністерства оборони України та початку тривалої судової тяганини із компанією-забудовником. А кілька днів тому ця ж компанія влаштувала «чистку» уже майже завершених квартир. Спеціально найняті люди зрізали і виносили із будівлі вже встановлені батареї. Придбані, за державний кошт.

«Буквально на днях мені стало відомо, що Міністерство оборони вже виходило на зв'язок із нашою обласною адміністрацією і цікавилося, який об’єм коштів необхідний для завершення будівництва. Зараз уже ведеться робота по детальному підрахунку необхідних витрат, і, схоже, військові таки отримали шанс найближчим часом заселитися до нових домівок», - розповіла Власта Негря.

За словами лідерки закарпатських укропівців, подібної реакції вдалося домогтись завдяки вчасній реакції та активній позиції місцевих активістів та укропівців, котрі стали на захист військових.

«Дуже прикро, що для того, щоб солдати та офіцери отримали давно обіцяне та заслужене житло, Міністерству оборони доводиться регулярно «нагадувати» про його зобов’язання перед захисниками України. На щастя, нам разом із військовими вдалося домогтися відновлення робіт на цьому будівництві і, сподіваюся, вже незабаром хлопці отримають свої квартири», - повідомила Власта Негря.


Прес-служба Закарпатської обласної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp