Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці механізованого батальйону 128-ої бригади отримали державні нагороди (Фото)

12 лютого 2016 р., 14:57

За мужню оборону рідної держави

Військовослужбовці Механізованого батальйону 128 гірсько-піхотної бригади отримали державні нагороди та почесні грамоти за виконання завдань в обороні України.

Про це повідомили у прес-службі закарпатської бригади.

Медаль «За оборону рідної держави» отримали командир Мехбату підполковник Чаюк Д.В. та майор Голка М.М.

Медаллю «Захисникам Вітчизни» були нагороджені капітан Пасько Р.М., солдат Волошин І.В., солдат Перепелиця І.П., солдат Резник Р.П, сержант Томчук В.С., прапорщик Лаврієнко Н.П., старшина Недочуков І.В. та єфрейтор Олійник А.В.

Командир батальйону підполковник Денис Чаюк передав бійцям вітання від старшого начальства та закликав вступати на контрактну службу до лав Механізованого батальйону.

{g}

Нагадаємо, що нещодавно іійськовослужбовці 15 Окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128 Окремої гірсько-піхотної бригади, за героїзм та мужність виявлені під час виконання завдань в зоні Антитерористичної операції отримали високі нагороди від Української православної церкви (Київський патріархат)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp